Новини

Флоримонт организира безплатни семинари

2010-07-23 14:06:45

За удобство на своите потенциални клиенти Флоримонт организира безплатен семинар на тема "Пазарът на имоти" всеки четвъртък от 18.30 ч. с гост лектори от УНСС и www.imoti.net.

Използвайте тази добра възможност за да получите повече информация за предлаганите от нас изгодни оферти. Само за участниците на семинара ще предложим специална отстъпка от 1000 евро при закупуване на жилище при нас. Като жест към своите клиенти Флоримонт предлага безплатни консултации и с Кредитен консултант.

Локацията на сградата на Флоримонт в Младост 4 бе тема на семинара на 23.09. Посочени бяха някои от предимствата на района  днес и в перспектива. Сред тях се открояват три съществени факта: близост до трасето на метрото, което трябва да стигне до Бизнес парка до две години, приетият и влязъл в сила ПУП на района и предвидените за играждане велоалея и парк между Младост 4 и Горубляне.

На вниманието на присъстващите на семинара бе представена част от програмата София 2020 година на Столична община, където тези и други дейности в района са предвидени и финансово осигурени. Интерес предизвика и темата за старта на санирането на панелните сгради от следващата 2011 година и участието на собствениците на такива жилища във финансирането на дейностите. От представители на фирмата-строител бе разяснена и възможността за придобиване на имот в новата сграда в Младост 4 при благоприятни за клиенти условия.

Темата на следващия семинар (на 7 октомври) е качеството на строителните работи. Ще бъде представено мнението за новото строителство на Българската камара на инженерите и строителите консултанти и конкретни факти  от начина на строителство на сградата на Флоримонт в Младост 4.

АРХИВ

Жилище за всеки джоб в The Mall от Флоримонт - 12 до 18 май!

13 May 2011
 Над 30 изложители - агенции за недвижими имоти, инвеститори, банки, за поредна година са участници в изложението

Великденска промоция от Флоримонт!

15 April 2011
 Наближава един от най-светлите български празници - Великден. Ето защо екипът на Флоримонт реши да Ви зара

Флоримонт Младост - изборът на "Шоуто на Слави"

23 March 2011
 Новият проект в „Шоуто на Слави“ „Танцувай с мен – 3...стаен” привлече зрителския

Интервю с Коста Андреев, директор продажби във Флоримонт

28 February 2011
  Въпроси към г-н Коста Андреев -          Вярвате ли, че най-те
123


Флоримонт Младост Фаза 2
Втората фаза на проект Младост приключи предсрочно с акт 16!


Ап. № А29, 93.21 Рј2
Вижте имота, към който е имало най-голям клиентски интерес в нашия сайт.